Enter your keyword

PowerSense is ontstaan door twee gedreven ondernemers die zich ruimschoots bewezen hebben op de energie markt. Ondanks veel aanbod merkten zij dat en nog maar weinig energie leveranciers zijn die het verschil maken. PowerSense brengt hier graag verandering in door bedrijven en particulieren te betrekken en te ontzorgen op het gebied van energie. We denken mee met de klant en passen ons daar op aan want geen enkele ondernemer of huishouden is hetzelfde. Om dit te realiseren hebben we door heel Nederland accountmanagers die u daarbij adviseren en ondersteunen.

PowerSense bestaat uit Power ( kracht/ energie) en Sense ( verstand, benul). Gewoon je verstand gebruiken. ‘Gewoon energie’ voor een goede prijs en uitstekende service. That makes ( Power)Sense!

PowerSense is uw energiepartner en werkt samen met vergunninghouder Energyhouse welke  sinds augustus 2013  beschikt over de leveringsvergunningen elektriciteit en gas. Hierdoor is het een volledig zelfstandig energiebedrijf. Elektriciteit en gas wordt door de trading afdeling rechtstreeks ingekocht bij de bron en zonder prijsopdrijvende tussenschakels geleverd aan de klant.  PowerSense treedt op als erkend wederverkoper en verzorgt alles voor je.

Met ons als energiepartner houdt u grip op de energiekosten, zodat u geen omkijken meer heeft naar het regelen van uw energiehuishouding. Wij kennen geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden. Wij begrijpen dat u naast betaalbare energie ook goede service wilt, want ook dat scheelt tijd en geld. Blijvend scherpe tarieven voor zowel elektriciteit als gas voor nieuwe én
bestaande klanten in combinatie met besparing zorgen voor een lagere energierekening!