Enter your keyword

Powersense slider

Heeft u een klacht of compliment voor PowerSense?

Wij bij PowerSense hechten veel waarde aan tevreden klanten. Daarbij spelen onder meer inhoud, bereikbaarheid, snelheid van werken, bejegening en informatie voorziening een belangrijke rol. Gebruik onderstaande knop voor het indienen van een compliment of klacht.

Gewoon goed geregeld

Onze bedrijfsadviseur die al verschillende jaren de energie zaken verzorgd voor de zakelijke adressenĀ  stelde PowerSense voor omdat de tarieven laag waren. We hebben hem de vrijheid gegeven om de overstap te realiseren. De enige eisen die we stelden was dat de facturen helder en overzichtelijk zouden zijn. We hebben de eerste nu ontvangen er daar is niets op aan te merken.

M Kriel Eigenaar Soutwest-Group Eindhoven 19 april 2018

PowerSense doet wat het beloofd

Ik ben zakelijk overgestapt naar PowerSense. De adviseur die op bezoek was heeft me alles duidelijk uitgelegd en de vragen die ik nog hadĀ  beantwoord. De overstap is soepel verlopen.

S Philipsen Eigenaar S.P.H connect Kronenberg 19 april 2018

Mijn energie zaken zijn goed verzorgd

De adviseur van PowerSense heeft voor zowel ons bedrijfspand als woonadressen van Beerten Bouwmaterialen de energie goed verzorgd. Voor vragen zijn ze goed te bereiken en heb ik altijd snel antwoord terug. Ik vergelijk normaal zelf mijn energie en zal in het vervolg eerst contact opnemen met PowerSense als het weer zo ver is.

 

Beerten bouwmaterialen Eigenaar www.beertenbouwmaterialen.nl Budel-Schoot 20 april 2018

Goed adviesgesprek

Voor het bedrijfspand ben ik goed geadviseerd. Ons verbruik is niet abnormaal veel maar door de veel lagere tarieven is er toch een mooie besparing.

Brocante Eigenaar Brocante Baarlo 23 april 2018